Volvo XC90. Elegans för den stora familjen.

En avancerad SUV med säkerhetssystem i världsklass. XC90 är elegant, säker och har plats för upp till sju personer.

XC90 Recharge

Recharge är Volvos nya serie av helt eldrivna bilar och laddhybrider. Med XC90 Recharge tar du dig fram med mer kraft än någonsin, men lämnar mindre avtryck på miljön.

XC90 mildhybrid

Om du har svårigheter att ladda regelbundet kan du välja XC90 mildhybrid med antingen bensin- eller dieselmotor. Mildhybrider har minskade utsläpp och lägre bränslekonsumtion.

XC90 laddhybrid

I XC90 Recharge laddhybrid samarbetar en elmotor och en bensinmotor för att ge dig bättre grepp och mer kraft samtidigt som bilens utsläpp blir mindre.

Utforska Volvo XC90

Avancerad förarassistans
Driver assist, tillsammans med den adaptiva farthållaren och navigationen, anpassar farten inför kurvor så att din resa ska vara mjuk, oavsett trafik eller vägförhållanden.
Plats för sju personer
Även i delade utrymmen behöver du kunna vara för dig själv. Kupén i XC90 har utrymme så att alla sju personer kan sitta bekvämt och med plats för sitt.
Gott om utrymme
Kupén i Volvo XC90 är designad för att göra ditt liv enklare. Förutom gott om plats till passagerare får du även ett flexibelt bagageutrymme på upp till 1868 liter.
Bra luftkvalitet i kupén
Avancerad filtreringsteknik utgör en del av det system som som säkerställer att luften i din kupé har högsta möjliga kvalitet. Systemet, som vi är först i världen med, ser till att du andas bra luft oavsett luftkvalitet utanför bilen.

Exteriör

Upptäck utsidan på Volvo XC90

Välj laddhybrid

Recharge är Volvos nya serie av helt eldrivna bilar och laddhybrider.

Välj mildhybrid

Våra mildhybrider har lägre utsläpp och lägre bränsleförbrukning, men mer kraft.

Interiör

Upptäck detaljerna i Volvo XC90

Upptäck våra tillbehör

Ett brett utbud av tillval och tillbehör gör att du kan anpassa din Volvo XC90 efter dina behov. En dragkrok som ger dig möjlighet att dra släp eller hänga på cyklar, lastrumsmattor som skyddar interiören eller skyddsgaller som skapar en barriär mellan lastutrymmet och passagerarna. Bland våra tillbehör finns någonting för alla.